Behandlingar och produkter

Hur fungerar IMODIUM®?

I vanliga fall arbetar ditt matsmältningssystem i en jämn, naturlig rytm så att det kan absorbera viktiga salter och vatten i kroppen. Om något rubbar den naturliga balansen i tarmarna kan ditt system bli överaktivt och arbeta för snabbt, vilket gör att mindre mängd salter och vätska absorberas. Detta gör att avföringen blir lös eller vattnig.

Se hur det fungerar

Vilken IMODIUM® är rätt för dig?

Det finns flera varianter av IMODIUM® som kan hjälpa dig att lindra obehaget beroende på omständigheterna. De är alla utformade för att hjälpa dig att kunna återgå till vardagen med minsta möjliga störningar.

Jämför typerna av IMODIUM®

Behandla diarré tidigt för att må bättre

Det är oftast bäst att behandla diarré så fort den inträffar. Undersökningsresultat visar att 84 % känner sig svaga och trötta när de lider av diarré1 . Varför lida i onödan, när du kan behandla symtomen?

Varför ska jag behandla diarré?

Du kan använda IMODIUM® för att lindra diarrésymtomen. Det är ofta bäst att behandla diarré tidigt, så att du kan få tillbaka den vanliga rytmen i ditt matsmältningssystem och komma igång med din vardag.

Varför ska jag behandla diarré?

1Källa Faktafil för läkare: Managing Acute Diarrhoea (KOL include Dr S. Lewis, Dr J. Dalrymple, C. Stansfield, V. Hall, N.Wickes, McNeil Products Ltd 2010)